OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Nurruklubi esimene kohtumine

Nurruklubi esimene kohtumine

Kohtusime oma uue klubi rahvaga kaunil päikesepaistelisel laupäevahommikul Jõhvi kontserdimajas. Kui paberimajandus ja korralduslikud küsimused lahendatud said, võtsime endale aega tutvumisringiks. Selgus, et tegu on toreda ja sõbraliku seltskonnaga, kellel rida ühiseid huvisid- palju oli käsitööhuvilisi ja aiasõpru-rohenäppe, aga ühendavaks lüliks oli paljudele ka armastus loomade vastu. Kõige selgem ühisnimetaja oli aga kavatsus veeta 24 järgnevat laupäevahommikut ja 6 väljasõitu mõnusas ja toetavas seltskonnas, kellega koos avastada eesti keele ja kultuuri siiani varjule jäänud saladusi.

Kuidas leida aga üks ja võimalikult tabav sõna, millega need head kavatsused kokku võtta? Arutasime nii ja naa ning häid ideid leidus kümmekond. Kõik ideed panime hääletusele ning et koos meiega võidaks ka demokraatia, sai iga klubiliige seekord lausa kaks häält. Võidukaks osutus 11 punkti kogunud Nurruklubi. Auhinnalise teise koha saavutas Nurrmootorid. Järgnesid Laupäevalapsed, Jõhvikad ja Rõõmulaupäev. Niisiis, nunnumeeter põhja ja nurrmootor tööle-Jõhvi Nurruklubi on alustanud!

Nurruklubi mõnusat rännakut saatvaks pildiks sobib ehk kõige paremini E. Peebo illustratsioon Heljo Männi “Nurrmootori” lugudele.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.