OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Tuljak” 2. kohtumine

Klubi “Tuljak” 2. kohtumine

Klubi “Tuljak” kogunes oma teisel kohtumisele oktoobrikuu 5. päeval, mis on teatavasti ka rahvusvaheline õpetajate päev. Et üsna suur osa klubi liikmetest (juhendajatest rääkimata) on oma elust märkimisväärse aja klassi ees veetnud, jätkus tervitusi ja õnnesoove kauemaks.

Edasi aga võtsime kõne alla eesti muusika. Rääkisime oma senistest lemmikutest, keda jätkus seinast seina Anne Veskist ja Ivo Linnast Uku Suvisteni ning jõudsime jutujärjega Georg Otsani. Kuulasime tema repertuaarist üsna eripalgelisi lugusid ning kõnelesime ka tema elusaatusest. Selgus, et klubi juhendaja Anne oli oma koolipõlves Georg Otsa tütrega samas klassis õppinud ning siiani vaid ekraanilt tuntud legend sai seepeale üsna inimlikud jooned.

Edasi liikus jutt Raimond Valgre elu ja loomingu radadel. Kuulasime mõned lood tema eripalgelisest loomingust ning ehk ümiseme “Sinilindu” tulevikus kaasagi… Edasi vaatasime lõike Raimond Valgre saatusele pühendatud filmist “Need vanad armastuskirjad”. Arutlesime, milliste traagiliste valikute ette pani elu selle põlvkonna inimesed ning mis Valgre tundliku loojanatuuri nii varakult murdis. Lõpuks kehastusime loosi tahtel filmist tuttavaks saanud rollidele ning saime võimaluse üksteisele küsimusi esitada. Loodan, et nähtud filmilõigud äratasid huvi ning mõnigi klubiliige leiab aega film ka tervikuna läbi vaadata.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.