OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Nurruklubi 7. kohtumine

Nurruklubi 7. kohtumine

Nurruklubi 7. kohtumine toimus 31. oktoobril ja oli pühendatud huumorile. Seekord oli klubirahvale külla tulnud Samuel Golomb, kellega paljud olid varasemast tuttavad pigem teleekraanilt või raadioeetrist. Samuel võttiski kõne alla peamiselt humoorikad juhtumised oma pikalt teekonnalt läbi tele- ja raadiomaastiku, aga ka meelelahutusmaailmast laiemalt. Kuidas ja miks õnnestus tal keskkool kaks korda läbida, kuidas Rakvere poiss läbi Moskva ülikooli Ostankinosse jõudis ja seal Jaak Joalaga tutvust sobitas ja missugune ebaõnnestunud element sattus ootamatult pulmapildile… Juttu ja küsimusi jätkus kauemaks. Andsime Nurruklubile lubaduse, et kohtume kindlasti veelkord, kui jututeemad jõuavad hobideni.

Kohumise teisel poolel võtsime kõne alla eesti huumori. Eestlastel ei ole teatavasti just maailma kõige romantilisema rahva kuulsus, kuid oma kultusteos romantilise komöödia vormis on olemas meilgi. Juhan Smuuli teosel “Suvitajad” põhinev film “Siin me oleme” pälvis oma algaastatel kriitikutelt küll hinnanguid, mis režissöör Sulev Nõmmikult igasuguse filmiteo-isu sootuks ära võtsid, aga… siin ta nüüd on. Pole vist olemas eestlast, kellele ei ütleks midagi fraasid “Ütle, et me oleme Tallinnast! Ütle, et me maksame!” või “Inimeses peab kõik kaunis olema.” Saime meiegi tuttavaks vanema põlvkonna eestlaste jaoks legendaarse koomikutepaari Sulev Nõmmiku ja Ervin Abeliga, samuti Lia Laatsi, Karl Kalkuni ja Lauri Nebeli ning tavaelus hoopis ooperilaval tegutsenud Väino Puuraga. Naerupahvakate järgi võis järeldada, et igav see kohtumine igatahes ei olnud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.