OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi Lobisejad 10. kohtumine 10.11.2020

Klubi Lobisejad 10. kohtumine 10.11.2020

“Juubelikohtumine” oli igati eriline. Tehnilistel põhjistel toimus klubi kohtumine Kohtla-Järve gümnaasiumis. Meie võõrustajas oli gümnaasiumi huvijuht Liis Teppe, kellest peale koolimaja ekskursiooni sai meie klubi külaline. Mingil hetkel paistis, et küsimused ei saa kunagi otsa – klubi liikmed tundsid huvi koolielu korralduseüle, hindamissüsteemist, huvitegevusest. Aus ja põhalik oli vestlus müütidest, mis vallutavad sotsiaalmeedia kommentaare, kui räägitakse gümnaasiumist.

Kohtumise teises osas olime koos A.H.Tammsaake ruumis. Jätkasime eelmisl kohtumisel alustatud eesti kirjuanduse arutelu. Kohtumise lõpetas film “Talve”.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.