OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Tuljak” teine õppekäik

Klubi “Tuljak” teine õppekäik

Klubi “Tuljak” teine õppekäik toimus laupäeval, 21. novembril. Kogunesime Jõhvi Kontserdimajja ning vaatasime koos teiste keeleklubide rahvaga loodusemees Fred Jüssist vändatud filmi “Olemise ilu”.

Peale filmi oli klubide ühine kohvipaus ning võimalus saadud muljeid ka omavahel jagada. Olime ühisel seisukohal, et film oli mõjus ning mitmele klubiliikmele meenus lapsepõlv ja selleaegne tihe side loodusega- kuidas sai tundide kaupa jälgida putukaid või tähtede seisu öises taevas. Kindlasti muutis filmi mõjusaks ka võimalus vaadata seda kvaliteetselt suurelt ekraanilt- aastaring looduses oli niivõrd elavalt ja loomulikult kujutatud. Lisaks suurepärasele kaameratööle avaldasid oma mõju veel loodusemehe ja filosoofi lihtsalt, aga selgelt väljendatud mõtted. Ka pessimistlikud, kui kõne alla tulid meie keskkonna ja looduse tulevikuperspektiivid.

Kohvipausi ja vestlusringi järel oli võimalik tutvuda kontserdimajas välja pandud näitustega ning soovi korral osaleda ka ülakorrusel alanud raamatuesitlusel.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.