OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Nurruklubi 3. õppekäik

Nurruklubi 3. õppekäik

Nurruklubi 3. õppekäik toimus 21.novembril ja viis meid Jõhvi kinosse “Amadeus”, kus vaatasime üheskoos loodusemees Fred Jüssist tehtud filmi “Olemise ilu”.

Fred Jüssi oligi Eestimaa looduse kõrval selle filmi ainus tegelane. Käisime koos temaga läbi ühe aastaringi üksildases metsaonnis alates varakevadest kuni uue talveni. Kindlasti muutis filmi mõjusamaks võimalus näha meie looduse aastaringi kvaliteetselt suurelt ekraanilt. Suurepärase kaameratöö taustal aga kulges lugu Fred Jüssist- loodusemehest, kuid eelkõige filosoofist, kelle õpetust jäi kroonima sõnum meie inimloomusele hädatarvilikust oskusest anda endale aega. Aega, et olla iseenda, looduse ja loovusega omaette.

Pärast filmi jätkus klubide ühistegevus kohvipausi ja aruteluga. Vestlusringi järel oli võimalus tutvuda kontserdimajas välja pandud ajutiste näitustega ning soovi korral ka osaleda ülakorrusel toimunud raamatuesitlusel.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.