OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “MISKUSMILLAL” 11. kohtumine 1.12.2020

Klubi “MISKUSMILLAL” 11. kohtumine 1.12.2020

Klubi algas traditsioonilise vestlusringiga möödunud nädalast. Igaüks sai rääkida nädala uudistest, samas enamus uudiseid seondus koroonaviirusega. Tunti muret koroonaviiruse laia leviku pärast Ida-Virumaal. Räägiti sellega seonduvatest muredest ja uuematest uudistest.

Seejärel rääkisime eesti rahvusköögist ja lemmiktoitudest. Leivakõrvasest ja leivast endast. Igaüks sai tutvustada testele retsepti, mida ta enim kasutab: praetud kartulid, leivategemine, saia tegemine, karaski tegemine, tomatisupp jne. Kokaraamatutest leidsime uusi sõnu kokanduse valdkonnast. Vaatasime, kuidas onu Eino teeb verivorsti.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.