OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “MISKUSMILLAL” 12. kohtumine 8.12.2020

Klubi “MISKUSMILLAL” 12. kohtumine 8.12.2020

Klubi algas aruteluga viiruse laialdasest levikust Ida-Virumaal. Seejärel rääkisime nädala uudistest, aga needki olid seotud COVID-19 levikuga.

Kuna teemaks seekord oli ajakirjandus, siis lugesime viimaseid ajalehti, milleks osutusid: Postimees, Õhtuleht ja Maaleht. Arutasime, mis nendes väljaannetes kirjas oli ning seda, kui palju põnevat igaüks iseeda jaoks leidis.

Seejärel kuulasime raadiouudiste katkendit, kus uus haridusminister rääkis koroonapiirangutest koolides ja teistes haridusasutustes.

Pärast teepausi külastasime kõrval ruumis laiali laotatud jõulukaartide ja -ümbrikute näitust Samuel Golumbi erakogust.

Kuulasime ning vaatasime Ringvaadet. Seal oli seekord juttu viiruse levikust ja uutest piirangutest kogu Eestis ning rangematest piirangutest Ida-Virumaal, Tähekese peatoimetaja rääkis Heljo Männist, kes lahkus meie hulgast, aga kellel säilis kirjutamistuhin ja huvi maaimaasjade vastu elu lõpuni, seejärel oli intervjuu uutest sõnakorje uudissõnadest: tullu, digitigedik, haaksõna, suvasooline, sähku jne. Piip ja Tuut (Haide Männamäe ja Toomas Tross) rääkisid Jüri Nikulinist kirjutatud raamatust ja märkisid, et ennekõike oli Jüri Nikulin hea inimene, oli ka lugu Lääemaal kinni peetud 28-st koerast, kellele peremees kodu ei suutud enam pakkuda.

Selliste uudistega me seekord lahku läksime, et kohtuda pärast koroonapiirangute lõppu.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.