OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi Lootus 18. kohtumine 15.04.2021

Klubi Lootus 18. kohtumine 15.04.2021

Koroonaviirus ja piirangud taas katkestasid kaheks kuuks meie klubi töö. Aprilli keskpaigas saime luba korraldada kohtumised virtuaalselt, kasutades programmi ZOOM. Hea, et klubi liikmetel oli varasem virtauaalkoosolekute kogemus. Peale registreerimist alustasime vestlust nii, nagu oleksime kõik koos ühes ruumis. Taskohtumise rõõmu oli kõikide silmades hästi näha. Uudiste ring läks sellel korral pikemaks, kahe kuu jooksul juhtus nii mõndagi. Jutuks tuli laste koduõppe ja sellega seotud raskustest. Oli meie seas neid, kes oli haiged. mõned rääkisid vaktsineerimisest. Kohtumise teises pooles algatas juhendaja Kristi vestlust siseturismist. Iga klubi liige sai tutvustada oma lemmik paika, kust on tulnud huvitav reisikogemus, kust on meeles maitseelamus. Rääkisime veel huvitavatest meenetest, mida sai soetatud erinevatel käikudel. Lisateavet saime jagada ka uudistades erinevaid siseturismi portaale.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.