OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubide “Tuljak” ja “Nurruklubi” 4. õppekäik

Klubide “Tuljak” ja “Nurruklubi” 4. õppekäik

Pühapäeva, 16. aprilli õhtul avanes üle pika aja jälle võimalus omavahel kohtuda. Kuna väliüritused on peale pikka pandeemiaperioodi jälle lubatud, kohtusid kõik klubid Sakal Posti talu suvelava juures.

Bonzo ehk Andrus Albrect on Rakverest pärit muusik, kelle repertuaar on väga mitmekülgne. Saime kuulda nii lüürilisemaid ballaade kui lõbusamaid lugusid rähnist, kes ravis peavalu, tagudes peaga vastu puud või kolmest Lõuna-Eesti joodikust. Kavas oli ka üks venekeelne lugu. Selle kohta kommenteeris esineja, et vene keeles ei oska ta küll kõnelda, kuid laulmine see-eest edeneb tunduvalt paremini.

Usun, et kõiki kohalolijaid rõõmustas võimalus taas kord osa saada elava muusikaga üritusest ning lauljagi ei varjanud oma ärevust ja rõõmu, et saab üle pika aja publiku ees olla. Mõnus on ju vahel tunda, kuidas inimesed kõik on nii ilusad ja head… vähemalt need kindlasti, kes üheskoos muusikat nautida armastavad.

Kontserdi järel istusime klubirahvaga väiksele piknikule. Et õhtu oli kiskunud jahedaks, kulus kuum tee ning värsked pirukad marjaks ära. Vahetasime muljeid kuuldud kontserdi üle, tundsime rõõmu, et meie kontserdigeograafia on jälle uue paiga võrra rikkam ja mõnedki uurisid, kust Posti talu uute ürituste kohta infot leida saab. Loodame, et ilm meie väliüritusi edaspidigi soosib ja kui hästi läheb, jõuame oma viimased klubikohtumised siseruumideski pidada.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.