OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Unistus” 3. kohtumine 31.08.2021

Klubi “Unistus” 3. kohtumine 31.08.2021

Klubi alustas firma Mitteldorf esindaja, kes rääkis viirusperioodi uutest kehtima hakanud reeglitest, vaktsineerimisest ning maskikandmise kohustusest. Seejärel rääkis klubi eestvedaja Kristi Klaamann värskelt valitud uuest presidendist Alar Karisest ning presidendi üldisest valimiskorraldusest Eestis. Seejärel rääkisid kõik oma uudiseid möödunud nädalast: käidi seenel, Sillamäe ja Narva promenaadidel jalutamas, osaleti muinastulede ööl Toilas, samuti osaleti Kohtla-Järve linnapäevadel, valmistuti uueks kooliaastaks, peeti juubeleid ja osaleti ühisüritustel ning tehti tööplaane algavaks õppeaastaks.

Seejärel täitis igaüks oma keeleõppimise eesmärgilehe.

Pärast kohvipausi jätkasime rännakut muusikamaailmas. Seekord oli avateemaks laulu- ja tantsupidu. Jagasime omavahel isiklikke kogemusi selle suurpeoga ning vaatasime-kuulasime koos laulupeo kuldrepertuaari kuuluvaid lugusid- “Mu isamaa on minu arm”, “Tuljak” (Mu isamaa on minu arm – Laulupidu 2019 – YouTube ja Tuljak (Village Dance) – Tantsupidu 2019 – YouTube)…. Rääkisime laulupeo ja tantsupeo üldajaloost ja tulevikuplaanidest.

Kõnelesime traditsioonidest ja peokorraldusest ning õppisime laulma tantsupeo avaloona tuule tiibadesse saanud laulu “Tuulevaiksel ööl” (Jaan Tätte “Tuulevaiksel Ööl” / Laulupidu 2009 – YouTube ja Tuulevaiksel ööl – Liisi Koikson, Marko Matvere (2009) – YouTube).

Klubi eestvedaja Samuel Golomb rääkis pidude korraldustoimkonna kohustustest ning töödest. Ta tugines oma isiklikule kogemusele- mida võtta peoliste majutamisel ja toitlustamisel ning kaheksakilomeetrise rongkäigu korraldamisel jne. Nalja sai ka, sest Samuelil oli “taskus” ka hulk naljajuhtumeid.

Jällegi möödus aeg linnulennul.

Pilt: Laulupidu

laulupidu – Bing images

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.