OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Vektor” 7. kohtumine

Klubi “Vektor” 7. kohtumine

Klubi “Vektor” 7. kohtumine toimus laupäeval, 2. oktoobril ning seekord saime kokku tavalisest varem. Tavalisest erinev oli ka see, et osalejatel olid kaasas enda tehtud käsitööd. Mida kõike meie omatehtud näitusel ei leidunud! Mitu osalejat tegelesid õmblemise, heegeldamise või kudumisega. Omatehtud pearätt või suvekleit on lisaks mugavusele ikka armas ja eriline. Mitu klubiliiget olid kaasa toonud omatehtud nukud. Küllap on kulunud palju armastust, hoolimist ja aega, et nad pealaest jalatallani valmis meisterdada, riietada, leida igaühele oma stiil ja nägu…

Ilmselt oli aga kõige ajamahukam tegevus gobeläänide valmistamine. Ajalooline väärikas tehnika nõuab süvenemist, samas on tulemus aga nähtud vaeva väärt. Sama väärikad olid ka kaasavõetud tahvelmaalid. Patsutama kutsusid aga naturaalsetest materjalidest lapsesõbralikud mänguloomad. Palju tööd ja vaeva oli pühendatud tillukestele pärlpunutistele, olid need siis järjehoidjad või käevõrud.

Kuna meie omatehtud käsitööd ja kunstiteosed kuulusid kõik omaloomingu naiselikumate vormide juurde, lõpetasime klubitöö sel korral hoopis ühe sootuks mehelikuma videolõiguga ja vaatasime, kuidas valmib Soomaal ühepuulootsik ehk haabjas.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.