OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Unistus” 15. kohtumine 23.11.2021

Klubi “Unistus” 15. kohtumine 23.11.2021

Klubi algas traditsioonilise vestlusringiga. Nädala uudiseid oli erinevaid: jõuluks valmistumine, karantiiniperiood, libedad tänavad, sõiduõpe jne.

Edasi siirdusime uudisteradadele. Seekordseks teemaks valisime teleuudised ja tõsielusaated, natuke tuli juttu ka meelelahutussaadetest. Vaatasime päevauudiseid, arutasime uudiste teemal. Seejärel vaatasime telekava ja arutasime, milliseid saateid keegi vaatab/on vaadanud. Paljud vaatavad uudiseid, krimiuudiseid, reisisaateid ja mälumänge.

Pärast kohvi- ja teepausi vaatasime TV 3 “Laseri” saadet ületarbimisest. Saime teada, et eestlased ostavad keskmiselt kolm uut riideeset kuus. Eestlaste poolt ära visatud riiete kogused on meeletud. Uuskasutuskeskustesse üle riigi tuuakse iga kuu 60-70 tonni kasutatud riideid, mis tuleb kokku koguda, käsitsi sorteerida ja üle kontrollida. Otse edasimüügiks kõlbavad vaid vähesed ja enamik on lihtsalt prügi, millega pole midagi teha. Kellelgi pole vaja kümnete tonnide jagu vanu riideid, mis Eestis iga kuu üle jääb, seega lõpetab tonnide viisi tekstiili oma maise tee prügimägedel. Selle looga põimisime kokku nii kunsti kui kekkonnakaitse teema.

Lõpetuseks vaatasime Teet Margna ja Kristjan Jõekalda reisisaatest sissejuhatavat saadet “Kaks kanget” Aafrikamandril. See oli lustakas ja sobilik lõpetuseks, et siirduda lumistele ja libedatele koduteedele, sest talv tuleb Eestis ikka ootamatult.

Kuva lähtepilt
Marii Karell ja Laser TV 3

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.