OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Unistus” 20. kohtumine 28.12.2021

Klubi “Unistus” 20. kohtumine 28.12.2021

Klubi algas traditsioonilise vestlusringiga. Seekordseteks teemadeks olid tervis ning arstiabi, vaktsiinid ja uskumused, aastalõpu üritused, lemmikloomad ja nende tervis ning käitumine, silmaoperatsioonid, laste tervis, haridusprobleemid ja väljavaated, loodushoid ja kütteprobleemid ning pidev elektrihinnatõus. Arutelud olid väga aktiivsed, kõik teemad olid kõiki osalejaid puudutavad.

Pärast kohvipausi jagasime laiali ajalehed ja kõik said valida artikli, mida teistele jagada ja sellega seoses tekkisid ka uued arutelud. Üks artikkel puudutas laste vaktsineerimist. Mitmed klubilised lastevanematena arvasid, et väikelapsi ei peaks vaktsineerima (eriti praeguses olukorras, kus me ei tea vaktsineerimise tagamaid ja mõjusid). Järgmine artikkel puudutas rahvaloendust. Mitmed klubilised said juba kutse osaleda loendusel. Muljeid jagati ka eelmistest loendustest, oli isegi mitmeid naljakaid juhtumisi. Klubi eestvedaja Kristi rääkis aga loo, mis pärit “Postimehe” naljanurgast “Naeris”. Lugu oli sellest, kuidas kolm meetrit riiet jäi loo jutustajal väheseks uue ülikonna õmblemiseks, sest õmblejal oli harjumus teha materjalist üht-teist ka oma pojale. Oli artikleid veel talveilmade prognoosist, lähenevatest taliolümpiamängudest, COVIDi viiruse levikust ja hinnatõusust uuel aastal.

Nii mööduski seekordne kohtumine nii, et me ei pannud tähele, et olime olnud koos juba üle klubi koosviibimise aja 35 minutit ja juttu oleks jaguned veelgi. Läksime lahku, et kohtuda juba uuel aastal ja kõigil oli lootus, et see tuleks parem ja võimalusterohkem.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.