OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Rändajad” 5. kohtumine 30.09.2020

Klubi “Rändajad” 5. kohtumine 30.09.2020

Viiendat kohtumist alustasime vestlusringiga eelmise nädala tegemistest ja olulistest ning põnevatest seikadest. Seejärel jätkasime ajalehtede tutvustamisega. Vaatlesime koos, millised ajalehti saab lugeda Eestis ning kõik said rääkida enda kogemustest ning sellest, kust keegi infot hangib. Tuntuimad kursuslaste seas oli ikka maakonnaleht “Põhjarannik” ning loomulikult Delfi uudised.

Arutasime kolme viimast kuumemat ajakirjandusuudist. Estonia võimalik kokkupõrge Rootsi allveelaevaga, Jõhvi võimuvangerdustest ning Armeenia ja Aserbaidžaani vahel lahvatanud sõjategevusest.

Seejärel jagasime igaühele ajalehe ja kõik lugesid vabal valikul artiklit, mis tundus lugejale antud hetkel põnevaim. Järgnevalt esitasid kõik kokkuvõtte teistele. Kuulajad said rääkida kaasa, kommenteerida ja küsida küsimusi. Valiti väga erinevaid teemasid: spordiuudiseid, Ida-Viru Keskhaiglat puudutavat infot, infot Synlabi plaanidest, pandeemiaperioodil kasvanud jalgrattamüügi lugu, õpetajate tegevusest distantsõppe ajal, tutvustati saabuvat rahvaküsitlust jne. Kõik lood puudutasid meid väga ja tekitasid erinevaid emotsioone ja arvamusi.

Kuulasime rändamise laulu Üllar Jörbergi esitluses ja rääkisime tema elust ja loomingust. Lõpetasime klubi ansambliga Puuluup lauludega, tutvustasime nu-folk-ansamblit Puuluup ja nende loomingut.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.