OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “MISKUSMILLAL” 4. kohtumine 13.10.2020

Klubi “MISKUSMILLAL” 4. kohtumine 13.10.2020

Klubi avategevusena said klubilised rääkida möödunud nädala tegemistest. Kõigil oli kiire nädal, aga nii mõnelgi jätkus nädalaplaani põnevaid tegevusi. Üks klubiline tegi oma ristilapsele heegeldatud koera ja ta näitas sellest pilte teistelegi. Vaatasime koos üle eelmisel korral tehtud testi ja arutasime koos õigeid vastuseid.

Kuna neljanda kohtumise päevakorras oli ajakirjanduse teema, siis rääkisime ajakirjanduse mõistest, ajaloost ning tänapäevastest väljaannetest. Põnevust pakkus arstiteadusliku sisuga “Lühhike õppetus” 1766 ja Johann Voldemar Jannsen 1857. aastal asutatud “Perno Postimees”. Jagasime kõigile lehti ja igaüks sai uurida midagi põnevat. Rääkisime ka ajalehest “Põhjarannik” ning tema ajaloost.

Oktoober ton hõimukuu. Kohtusime selle kuu raames Ida-Virumaa Ingerisoomlaste Seltsi juhi Maire Petrovaga. Klubilised said teada Ingerimaa ajaloost, sümboolikast, rahvariietest ja tavadest. Eraldi teemaks oli kohaliku Ingerisoomlaste Seltsi tegevus. Külaline illustreeris oma esinemist huvitava slaidkava, fotode ja näidetega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.