OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi MISKUSMILLAL 8. kohtumine 10.11.2020

Klubi MISKUSMILLAL 8. kohtumine 10.11.2020

Klubi algas traditsioonilise vestlusringiga. Seekord oldi mures üha enam leviva koroonaviirusega. Osalejad rääkisid töödest-tegemistest ning põnevatest juhtumistest.

Kuna tegemist oli Mardipäevaga, siis muidugi rääkisime rahvakalendri kommetest. Kuulasime ja laulsime mardisandi laule ning vaatasime mardijooksu traditsioonidest videot. Siis arutasime Kadrisandi traditsioonide üle ja proovisime kadrisantide laululegi laulda.

Seejärel sai igaüks ajalehe (omal valikul). Kõik lugesid artikli, mida teistelegi tutvustasid. Kuulasime lugusid haigust tõrjuvatest jookidest, Jõhvi Põhikooli olukorrast, kartulisaagist aastal 2020, uutest sortidest, koroonaviiruse leivikust ja vitamiinide olulisusest tervise hoidmisel jne.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga