OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Rändajad” 11. kohtumine 11.11.2020

Klubi “Rändajad” 11. kohtumine 11.11.2020

Klubi algas tavalise inforingiga nagu ikka. Nädal oli kõigil möödunud kiiresti, kõigil oli töid-tegemisi, mida meenutada. Kõike toimunut varjutas aga koroonaviiruse järsk ja kiire levik. Seekord peitusime maskide taha, et säästa end ja teisi.

Kõndisime mõttes Oskar Lutsu loominguradadel. Vaatasime koos “Kevadet”, rääkisime, miks peeti filmi sajandi parimaks filmiks, kuidas leiti osatäitjad ja kuidas on kulgenud nende elutee. Osalejatel tekkis mitmeid küsimusi filmis nähtu kohta, kõik küsimused said vastused. Kiideti filmi kaasahaaravust, toredaid seiku ning huvitavamaks ja põnevamaks rolliks peeti Tootsi rolli.

Pärast teepausi vaatasime katkendeid “Suvest”, “Sügisest” ja “Talvest”. Arutasime karakterite olemuse ja elutee üle. Kuigi aeg möödus linnulennul, ei kiirustatud seekord koju, oli veel hulga muljeid, mida jagada ja küsimusi, mida tekkis juurde ja juurde.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.