OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi Lobisejad 14. kohtumine 08.12.2020

Klubi Lobisejad 14. kohtumine 08.12.2020

Klubi liikmetele oli juba selge, et peame minema “puhkusele”. Olukord Ida-Virumaal on pingeline, viirus ei tagane. Kuid jõulud on viirusest kangemad. Olime ka meie jõulumeeleolus. Juurdunud nädalauudistering toimus sellel korral koos pipparkoogi kaunistamisega. Huvitav oli uurida pipparkoogi ajalugu, selleks lugesime ajaloolist ülevaadet. Vestlus jätkus jõulukommete teemadel. Enne kohvipausi uudistasime jõuluteemaliste postkaartideja ümbrikute näitust. Kaargid ja ümbrikud olid juhendaja Samueli kogust. Kohtumise teises pooles mängisime sõna ja lausete koostamise mänge, kuid üldine teema oli ka siin jõulud. Kohtumise viimastel minutitel kõlas kutse – kindlasti peale karantiiniaega tulla taas klubi kohtumistele. Läksime pausile 14. kohtumisel, 10 huvitavat kohtumist on veel ees.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.