OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi Tuljak 13. kohtumine 15.02.2021

Klubi Tuljak 13. kohtumine 15.02.2021

Veebruarikuu erinevus teistest kuudest on selles, et just veebruaris on meie riigi- ja rahvakalendris mitmeid tähtpäevi. Millest siis veel rääkida keele klubis veebruari talvisel õhtul,kui mitte veebruari pühadest. Igal tähtpäeval või rahvataval on oma ajalugu, just selle tähtpäevaga seotud kombed ja toidud. Klubikohtumisel arutasime kui tähtis on meile sõbrapäev, kas see päev on tähtis ainult lähedastele inimestele või kõikidele, keda loeme enda sõpradeks (kolleegideks). Veebruaris tähistame veel ka vastlapäeva. Kokaraamatutest otsisime hernesupi parimat retsepti ja tuletasime meelde lapsepõlve vastlapäeva mänge. Veebruar on Eesti Vabariigile riigi sünnikuu. Otsustasime, et kui piirangud ei mõjuta Sillamäe linnas 24. veebruari varahommikust lipuheiskamist, siis tuleme tseremooniat uudistama.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.