OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “MISKUSMILLAL” 16. kohtumine 27.04.2021

Klubi “MISKUSMILLAL” 16. kohtumine 27.04.2021

Klubi alustas oma tegevusega pärast pikka pausi. Alustasime zoomis. Kõik olid rõõmsad taaskohtumise üle.

Vestlesime uudistest, sest kohtumise teemaks oli ajakirjandus. Tõdesime, et enamus uudised on negatiivsed: seotud viirusperioodi, ebastabiilsete ja ootamatute poliitiliste otsustega, rohkete õnnetustega jne. Uurisime saiti: uudised | ERR

Seejärel rääkisime reisimisest ja matkaradadest. Tutvustasime linki: Matkatee | Loodusega koos | RMK Keskendusime matkaradadele Ida-Virumaal. Rääkisime oma kogemustest ja soovitustest. Juttu tuli Kotka matkarajast (6,7km), Kurtna matkarajast (9 km), Selisoo loodusrajast (4 km), Poruni matkarajast (5 km) ja Selisoo loodusrajast (4 km) . Matkarajad said palju soovitusi ja heakskiitu, enamasti oli kõigil jagada vaid positiivseid mälestusi.

Järgmise korra vaba teema leppisime kokku seotuna looduse ja matkamisega Eestis.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.