OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “MISKUSMILLAL” 19. kohtumine 18.05.2021

Klubi “MISKUSMILLAL” 19. kohtumine 18.05.2021

Klubi algas traditsioonilise vestlusringiga möödunud nädalast. Kõigi nädal oli töine ja kiire.

Teemadeks olid: Eesti geograafia, siseturism ja maaturism. Rääkisime gegraafiast.

Kõrgeimast kohast Eestis, milleks on Suur Munamägi ja Ida-Virumaa kõrgematest kohtadest. Sellest, et Eestis on üle 1400 järve, millest suurim on Peipsi järv ning, et Eestis on palju jõgesid. Eestis on samuti arvukalt soid ja rabasid paljude lahtede, väinade ja abajatega.

Vaatasime koos imelisi loodusvaateid Youtubest (eesti looduse varasalv/ (Eesti loodus 2018 juuni – YouTube ja Imeline loodus Eesti rahvusparkides – YouTube) ning saadet “Suus sulav Eesti” Peipsiäärsest piirkonnast (Suus sulav Eesti | ETV | ERR), arutasime uute sõnade üle ja jagasime muljeid tehtud toitudest.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.