OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi Lobisejad 23. kohtumine 18.05.2021

Klubi Lobisejad 23. kohtumine 18.05.2021

Eesti keele ja eesti kultuuri klubide tegevus toimub kindla kava järgi. Samas on ka klubi liikmetel õigus mõjutada teemade valikut. Üks kohtumine peab olema kindlasti n-ö vabal teemal. Praktika näitab, et tavaliselt valivad klubide liikmed “vabaks teemaks” reisimise – on selleks siis mõni huvitav koht Eestis või kaugemal. Pealegi kõikidel on omad reisikogemused – positiivsed ja, kahjuks, ka negatiivsed. Sellel korral oli meie klubi gloobusel Venemaa põhjapealinn Peterburi, kauge ja külm Tsukotka, eksootiline Tai, muinasjutuline Viin, Gruusia mäed (Georgia) ja lõunanaabrite Riia. Klubi liikmed jagasid reisikorralduse soovitusi ning tuletasid meelde eriti põnevaid seike.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.