OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “MISKUSMILLAL” 6. õppekäik 10.06.2021

Klubi “MISKUSMILLAL” 6. õppekäik 10.06.2021

Klubi 6. õppekäik viis meid Kohtla-Järve Kultuurikeskusesse näitustele ja tantsutundi.

Esmalt tutvusime Kohtla-Järve Kultuurikeskusega. Saime uudistada lavapealset, lavataguseid ja lavaaluseid ruume, kuhu tavaline külastaja ei pääse. Vaatasime keldrikorruse õpperuume ja lavaalust varahoidlat, kus “peidus” kaks kontsertklaverit ning uurisime näitlejate/esinejate garderoobe. Tutvusime hoone ajalooga, mis on seotud ka piirkonna ajaloo ja traditsioonidega.

Ekskursiooni üllatuslikuks osaks oli tantsutund Urve Kilgiga. Koos õppisime tantsu: “Padi, padi, nööp”. Tantsutunnis sai nalja ja sammud läksid ikka segi ka, aga tantsulusti jätkus tunni lõpuni.

Seejärel nautisime Vitali Podatovi tööde näitust kohvikus ja Svetlana Vetrova autorinukkude näitust “Ajaloo killavoor”. Vitali Podatovi tööd olid armsad ja tõetruud joonistused inimestest ja loodusest. Svetlana Vetrova valmistatud nukud olid autori enda peegeldus nukumaailmast, milles võis vaataja leida ka midagi kunstnikule iseloomulikku. Kuna nukud on valmistatud riidest, siis olid nad mõneti sarnased, kuid väikesed nüansimuutused andsid neile siiski kordumatu ilme. Nukud olid värvikirevad ja nukrad, aga paelusid kõiki. Igaüks valis oma lemmiku, millest teistele järgneval kokkusaamisel rääkida.

Õppekäik lõppes kohvikus, kus joodi mahla ja söödi kooki ning arutati koos, mis õppekäigu juures meeldis ja esitati küsimusi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.