OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “MISKUSMILLAL” 22. kohtumine 10.06.2021

Klubi “MISKUSMILLAL” 22. kohtumine 10.06.2021

Klubi algas vestlusringiga viimasest õppekäigust näitusele ja tantsutundi Kohtla-Järve Kultuurikeskuses. Osalejad olid vaimustuses näitusest ning neile meeldis uus õpitud tants “Padi, padi, nööp”. Meeldis ka ringkäik Kultuurikeskuse lava taha.

Kohtumise esimeses osas rääkisime päevauudistest. Uus ja olulisim uudis oli vaktsineerimispassist ja selle kasutusvõimalustest. Juttu tuli ka viimaste piirangute kaotamisest ning nakkuskordajast.

Vaatasime koos saadet Jupiterist. “Reisile minuga” saatelõik Vormsi saarele minekust. Reisile minuga, 2021.06.05 18:45 | Jupiter | ERR Priit Loog istus oma mootorratta selga ja sõitis risti-põiki läbi imelise Vormsi saare. Püha Olevi kirik, Hullo küla, Rumpo poolsaar-olid meeldejäävaimad peatuspaigad. Saime teada, et Vormsi saar pole mitte üksi Saxby tuletorn ja kalmistu rõngasristid, vaid Vormsi on ikka need inimesed, kes seal elavad – Jonne Berggren, Liis Tamme, Meeme Veisson, Ene Sarapuu.

Seejärel vaatasime saadet Maria Klenskajast. Maria Klenskaja. Naine, kes ei räägi iseendast | Jupiter | ERR See oli osalejate vaba valik. Maria Klenskaja on meister lugusid jutustama. 29. jaanuaril tähistas näitlejanna oma 70. sünnipäeva ja kinkis vaatajatele sel puhul mälestusi neist Eesti teatrilegendidest, kes teda on elu jooksul enim mõjutanud. Lembit Ulfsak, Ita Ever, Jüri Järvet, Salme Reek, Voldemar Panso, Rein Aren, Mikk Mikiver on vaid mõned nimed, kelle mainimisel Maria puistas lugusid kui küllusesarvest. Kõik said naerda, kaasa mõelda ja meeleliigutust tunda, targemaks sai ka. Oli tore koos meenutada mõnd näitlejat, kellest klubis juba juttu olnud ja uurida nende kohta, kelle nimesid ei teatud.

Klubi lõpetasime tagasisidega oma keeleoskuse arengule. Kõik said täita oma töölehti.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.