OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Nurruklubi 24. kohtumine

Nurruklubi 24. kohtumine

Laupäeval, 12. juunil saigi peetud meie Nurruklubi viimane kohtumine. Tuletasime meelde, mida oleme möödunud kokkusaamiste jooksul koos korda saatnud, millised eesmärgid olime endile seadnud ning mis neist sai täidetud, mis aga jäi tulevasi aegu ootama. Tunnistada tuleb, et klubi tegevuse venimine ja pandeemiakatkestused mõjusid kõigile väsitavalt. Sellegipoolest oli rõõm peale sunnitud pausi taas kontserdimajas kohtudes suur ning viimased kokkusaamised taas rahvarohked. Samuti oli hea meel kuulda, kuidas klubiliikmed siin õpitud tegevused oma igapäevaellu on põiminud- avastanud eestikeelsete laulude maailma, mida koos pere või õpilastega kuulata ja kaasa ümiseda, otsida internetist materjale erinevate teemade kohta või külastada huvitavaid paiku. Eriline rõõm oli kuulda, et ühiste reiside ja matkade käigus olid klubiliikmed ka omavahel paremini tuttavaks saanud ja üksteise huvitavaid külgi avastanud. Et tutvusi veelgi süvendada, korraldasime mängu “Küsimuste laegas” ning toredaid üllatusi ja huvitavaid lugusid aina lisandus. Lõpuks saabus ikkagi aeg jagada kätte ka lõputunnistused. Et aga peagi on saabumas põhjamaade rahvaste jaoks erilise tähendusega jaaniöö, et suutnud me siiski veel laiali minna ning lõpetasime oma tegevuse Jaak Joala “Suveöö” sõnade ühise õppimise ning läbilaulmisega. Kunagi ja kusagil kohtume me veel kindlasti!

Seekord oli kohtumine eriti pidulik, kuna klubiliikmed olid tellinud ka üllatustordi. Ikka aastaajale sobivalt lillelise!
Kohtumise jooksul saime koos vaadata ning käes hoida ühe klubiliikme reisidelt kogutud kollektsiooni- erinevatest kivimitest munad.
Kui tort söödud, jäävad seda kaunistanud lilled veel mõnda aega koosveedetud hetki meenutama.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.