OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Unistus” 14. kohtumine 15.10.2021

Klubi “Unistus” 14. kohtumine 15.10.2021

Klubi alustasime traditsioonilise vestlusega ja seegi kord oli peateemaks viiruse levik ja kaitsesüstimised. Kõik said jagada oma eluga seotud uudiseid.

Seekord oli kõigil kaasas oma käsitöö. Klubilised tutvustasid, mida on teinud vabal ajal ja millega hetkel sisustavad oma vaba aega. Nägime imeilusaid tikitud padjakatteid, kootud sokke, kauneid jõulukaunistusi, puust käsitööd, isetehtud nukke, lastega meisterdamisi, fotosid kokkamisest jne. Oli väga põnev, me saime teada osalejate kohta palju uut ja huvitavat. Esitati hulgaliselt küsimusi tehnikate ja kulutatud aja kohta. Kõik tunnistasid, et oli äärmiselt põnev saada teada oma klubikaaslasteste tegemistest ja huvidest.

Pärast kohvipausi sisenesime eesti kunsti varasalve lühikese Eesti kunsti ajatelje tutvustamisega. Pikemalt peatusime Johan Köleril ja August Weizenbergil. Tutvusime KUMU virtuaalnäitusega neist kunstnikest.

Vaatasime Eduard Viiralti tööde: “Põrgu”, “Kabaree” ja “Jutlustaja” järgi tehtud animafilmi. Seejärel Priit Pärna “Harjutusi iseseisvaks eluks” ning Avo Paistiku animafilmi “Klaabu”. Analüüsisime koos animafilme, leidsime nende filmide sarnasusi ning erinevusi võrreldes paljude teiste tuntud animafilmidega. Antud animafilmid tulid nii mõnelegi osalejale tuttavad ette, aga kõik tunnistasid, et need pole nende maitse, aga maitse üle ei vaielda.

Kunsti teema pakkus palju emotsioone ja jutuainet, me ei märganudki aja kiiret kulgu.

Natuke näputööd
Jõulukaunistus

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.