OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Unistus” 16. kohtumine 30.11.2021

Klubi “Unistus” 16. kohtumine 30.11.2021

Klubi algas tavapärase vestlusringiga möödunud nädalast. Kõik osalejad rääkisid uudiseid, mis seekord olid seotud koolitustega ja õppimisega. Kõigil oli õpirohke nädal selja taga.

Klubi peateemaks oli seekord – kuulsad eestlased. Rääkisime kuulsuste mõistest ja kaasaegsetest kuulsatest inimestest ning sellest, et väikerahvusena ühel eestlasel ongi keeruline olla kuulus maailmamastaabis. Vaatasime TOP10 kuulsat eestlast (TOP10 maailmakuulsat eestlast (puhkaeestis.ee)): helilooja Arvo Pärt, freestyle suusataja Kelly Sildaru, köieakrobaatika tippmeister Jaan Roose, tänavakunstnik Edward von Lõngus, laulja Kerli Kõiv, raamatute illustraator Ilon Wikland, kunstnik ja helilooja Kalev Mark Kostabi, moelooja Roberta Einer, TransferWise asutajad Taavet Hinrikus ja Kristo Käärman, Skype asutajad Jaan Tallinn, Ahti Heinla, Priit Kasesalu. Tutvustasime kõigi nende tausta ja loomingut.

Seejärel klubilised tutvustasid nende arvates kuulsaid inimesi (eks igasugu edatabelid ole ju suht subjektiivsed) ja need olid seotud erinavate elualadega: Navitrolla, Ivo Linna, Tõnis Mägi, Uku Suviste, Kirill Käro, Tanel Veenre, Andrus Kivirähk, Lennart Meri, Konstantin Päts, Paul Keres jne.

Lõpetuseks klubi eestvedaja Kristi tutvustas Tanel Veenret „HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Tanel Veenre: minu loodud ehted on nagu Eesti rahvariided 21. sajandil – Bing video ja Aldo Järvsood „HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Aldo Järvsoo: tahaks viirusele kätte maksta! – Bing video ning nende moeloomingut.

Arutasime veel seda, et meil on ees vaba teema, et millest tahetakse rääkida-kuulata. Selgus, et teemaks on hobid, mis pakuvad kõigile huvi, seega vabaks teemaks saab hobide teema.

Aeg lendas kiiresti ja nende toredate teemadega me seekord piirdusimegi.

Kuva lähtepilt
Kerli Kõiv

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.