OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Unistus” 4. õppekäik 11.11.2021

Klubi “Unistus” 4. õppekäik 11.11.2021

Klubi seekordse õppekäigu teemaks oli käsitöö. Ilusal lumisel talvehommikul suundusime klubilistega koos naabermaakonda Avinurme. Loodus oli maaliline ja kõigil oli hea tuju. Avinurme käsitööettevõte Strauss OÜ ja Avinurme Puiduait võtsid meid avasüli vastu.

Esiteks tutvusime Avinurme Puiduaida toodanguga.

Töötoas tegime laastust jõulukaunistusi, seekordne valik oli lumine jõulukuusk. Eks kõik teavad, et valmistuda tuleb pühadeks juba varakult, seega selle aasta jõulupuu valmis kõigil varakult ja pühendumusega. Kõik ütlesid, et töö tundus alguses raske, aga motiveeriv. Töötoa juhendaja sisendas usku, et iga puu on ilus, ka kõveral puul on oma võlu. Valminud kuused rändasid iga meistriga koos koju kaunistamaks just tema kodu. Võimalik oli teha ka kaheksakandu, nendega ka oma kuusepuud ehtida.

Kui töötuba läbi, siis suundusime koos jõululõunale. Arutasime koos töötoa meeldiva mulje üle ning mekkisime head-paremat.

Enne koju minekut rääkisime veel kohalikust kitsarööpmelisest raudteest ja elulaadikeskusest. Seejärel sõitsime koju, et kohtuda juba uuel nädalal tuttavas kohas looduse teemadel.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.